Izvor:
26.03.2017 u 03:09
0

SADA JE SVE JASNO: Evo šta Davidova majka misli o novoj snajki Aleksandi! (foto)

Večeras u emisiji "Upoznajte Parove" između ostalih gošća je i majka Davida Dragojrvića, a kao što je bilo za očekivati, očekuje se njeno mišljenje o novoj snajki Aleksandri Subotić.

David se odmah obratio majci i rekao joj da se ne nervira ni zbog čega i da pozdravi se ljude koji ga podržavaju.

Nakon toga, oglasila se i Aleksandra i srdačno pozdravila Davidovu majku. Na pitanje šta misli o novoj snajki, Davidova mama je rekla:

– David nije ušao u rijaliti da traži devojku niti ženu, već da se zabavlja! A što se konkretno tilče njih dvoje, pošto se već duže velika prašina oko njih, predlažem da se organizuje svadba i da se napravi jedno pravo narodno veselje u vili – rekla je gosopođa Dragojević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter