Izvor:
27.03.2017 u 03:14
0

Šuška se nešto veliko: ČABARKAPA I SKRIVENI ULAZE U „PAROVE“?

Večeras će, u rijaliti „Parovi“ da uđe novi takmičar, za kojeg niko ne zna. Učesnici već nagađaju da li je u pitanju: Aleksandar Čabarkapa ili će gledaoci konačno otkriti ko je –Skriveni!

-Ispred televizije smo, u kolima, ne ulazimo u zgradu, dok nam režija ne javi – rekla je Jovana Jeremić. – Ovo će biti veliko iznenađenje.

Javljanje voditeljke Jovane Jeremić izazvalo je dodatne enedoumice, jer je ona rekla da će ovo najviše iznendaiti Vesnu Rivas, a još više Milija.

Takmičari su u nedoumici, može li Čabarkapa ući sa nanogicom, pa su več počeli da traže od produkcije da se jave advokati i objasne, da li je to izvodljivo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter