Izvor:
29.03.2017 u 07:46
0

SRBOLJUB OPET IZNENADIO: Otkrio još jednu potresnu ispovest, koja je šokirala Srbiju! (foto)

Večerašnje emisija "Ispovest" rasplakala je sve do jednog učesnika rijaliti programa "Parovi", a verujemo da nije ostavila ravnodušnim ni gledaoce ispred malih ekrana.

Naime, Nataša Mirković svoju potresnu životnu priču podelila je sa širim auditorijumom, a naši takmičari su ocenili da je ovo najteži slučaj u "Ispovesti" do sada. Naša večerašnja gošća boluje od teško izlečive genetske bolesti, suženih kanala iliti “mrtve” bešike i ima intervecija više nego što ima godina.
Operisana je 38 puta, a čak 80 je bila u lokalnoj anesteziji. Iako je rođena sa urođenom anomalijom, stanje joj se značajno pogoršalo nakon porođaja u 18 godini.

Na pitanje da li može da nabroji šta je za života operisala, gošća je odustala ne mogavši da se seti svih dosadašnjih intervencija. Čak 5 puta je doživela kliničku smrt, a najveći životni poraz joj je oduzimanje starateljstva nad detetom iz braka sa bivšim mužem. Da bi joj bilo bolje, potrebno je izvršiti operaciju u Rusiji, za koju je nužno sakupiti 20.000 evra.

Međutim, priča o otužnoj bolesti posebno je potresla jednog učesnika – Srboljuba Subotića.
Voditeljka Bojana Ristivojević pitala je Srbu zašto je iznenada klonuo, a on je otkrio da upravo njegova sestra boluje od slične bolesti. Ona je sada u Njemačkoj gdje se tim stručnjaka brine o njoj, s toga je izrazi želju da da podršku gošći, siguran da se radi o bolesti kojom se može dočekati duboka starost.

Njenova nećaka Aleksandra Subotić dodala je da se divi Natašinoj snazi i pozitivnom stavu u teškim trenucima, a s obzirom da je primetila da je njena tetka poslednjih godinu dana izgubila nadu, postavši svesna da njenom izlečenju nema kraja.

Porodica Subotić podelila je još jednu porodičnu tajnu sa širokim auditorijumom koji je večeras pratio Happy televiziju i zajedno sa ostalim takmičarima apelovao na građanima Srbije da pošalju pomoć na sledeći način:

Iz Srbije pošaljite poruku sadržine 216 na broj telefona 30 30 ili uplatite na:

Uplati na račune:
Dinarski: 160-458749-65
Devizni: 00-540-0001805.0
IBAN: RS35160005400001805073

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter