Izvor:
03.04.2017 u 03:12
0

NJEGOVIM ULASKOM NASTAĆE HAOS: „Parovi“ večeras pomeraju sve granice!

Večeras morate ostati uz Happy televiziju jer vas očekuje neviđeni spektakl!

Naime, voditeljka Bojana Ristivojević najavila je večeras ulazak novog takmičara koji će se pridružiti ostalim stanarima vile u Zemunu.

Voditeljka je istakla da se radi o učesniku koji je svima već dobro poznat, a to je potvrdila i voditeljka Jovana koja je išla po takmičara na aerodrom kako bi ga dovela na Happy televiziju.

Večeras će nastati pravi haos, reakcije će biti mnogo veće nego kada je ulazio Srboljub Subotić – rekla je voditeljka Bojana.

"Parovi" nagađaju da se radi o povratku Ljube Pantović, zatim o Kristijanu Goluboviću, Mladenu Vuletiću, Aleksandru Čabarkapi, njegovoj ženi Klaudiji…

Ali, ko će se večeras pridružiti "Parovima" saznaćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter