Izvor:
03.04.2017 u 04:44
0

PRVI SUSRET POSLE NEKOLIKO MESECI: Evo kako je Dalila reagovala kada je ugledala Mladena! (FOTO)

Crnogorski zavodnik Mladen Vuletić ušao je večeras u vilu "Parova" i tako postao ravnopravan takmičar najpopularnijeg šou programa.

Njega su na vratima dočekale Aleksandra Subotić, Anamarija Džambasov i Mirjana Praizović, a Ljubina ćerka nije mogla da sakrije osmeh kada ga je ugledala.

Ona ga je zagrlila, a potom poljubila, pa je voditeljka predložila da ona i David sednu pored Mladena.

Dalila je za to vreme bila odsutna jer je bolesna, međutim pozvali su je posle nekoliko trenutaka, a ona je kratko prokomentarisala:

Ko je ovo? Ja ne vidim nikog ovde, niti poznajem. Bolesna sam, imala sam temperaturu, nije mi do šale. Klošar je ušao jer nema gde da bude – rekla je ona.

Aleksandra je dobacivala kako je Dalila mrzovoljna jer se nije sredila za bivšeg dečka, dok je Dalila vikala da je Ljubina ćerka zapostavila dečka i odmah se ulizuje Mladenu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter