Izvor:
04.04.2017 u 05:11
0

POTRESNA PRIČA UČESNICE RASPLAKALA SVE: Mirela otkrila da je bila žrtva nasilja dok je bila trudna!

Slovenka Mirela sela je večeras da odgovara na nezgodna pitanja "Parografa".

Ona je tom prilikom otkrila da je bila žrtva nasilja. Na pitanje:

-Da li si potražila pomoć policije za nasilje koje si pretrpela?

-Da, desilo se pre četiri godine. To je bio otac mog mlađeg sina.– odgovorila je ona.

Ispričala je kako je taj čovek prevario sa bliskom drugaricom.

-On je znao da se pokaje, čak je i plakao. Ali retko mi je znao reći izvini. Uvek sam se na kraju osećala da je on žrtva a ne ja. Nisam htela nikome da prijavim nasilje jer nisam htela nikog da opterećujem sa tim. Činilo mi se da ljudi žele da ti je loše. – poverila se ona. Dodala je:

-On je toliko bio ljubomoran da ja nisam smela nigde da izlazim. Male stvari su ga nervirale. Desilo se da me je udario pred mlađim sinom. Shvatila sam dosta brzo da sam žrtva. Ostavila sam ga i odselila se, i tu je došlo do nasilja. Nije mi dao da vidim sina. Ja sam sa sinom otišla u policiju i pobegla. Nikad mu neću zaboraviti da je digao ruku na mene dok sam bila u osmom mesecu trudnoće. Moglo je da se desi najgore.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter