Izvor:
05.04.2017 u 00:20
0

KRUNIĆEVA DOŠLA U STUDIO SA FASCIKLOM U RUCI: Jelena donela dokaz o Mladenu Vuletiću!

Go go igračica Jelena Krunić večeras je gost u emisiji "Upoznajte Parove". Njoj su se obradovali mnogi učesnici, a posebno Dalila Mujić koja je skakala od sreće.

Jelena je na samom početku emisije rekla da u ruci drži fasciklu u kojoj se nalazi sve ono što joj je potrebno za večeras.

– Ovo je dokumentacija vezana za sve ono što bih trebala otprilike da kažem Dalili, da je posavetujem, da joj ukažem na nešto, ali i nekim učesnicima.

Voditeljka je pitala Jelenu šta misli o Mladenu.

– Nemam ništa protiv Mladena, znam njegov razlog ulaska, a to je Dalila. Ne želim da ga napadam, želim direktno da se obratim Dalili i još nekim učesnicima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter