Izvor:
05.04.2017 u 05:13
0

PILOT VELIKOG SRCA: Potresna priča kapetana o spašavanju Srba, rasplakala naciju! (foto)

Večeras u "Ispovestima" kapten Air Srbije Stevan Ignjatović odlučio je da gledaocima Happy televizije otkrije detalje iz oslobodilačkih ratova, koji će vas potpuno razoružati.

Kapetam nacionalne vazduhoplovne armije do sada je učestvovao u mnogim ratovima, ali kako tvrdi jedan od najtežih bio je građanski rat devedestih godina. Naime, tada su on i njegove kolege razvozili putnike i iz Bosne prevozili Srbe u Beograd.

Jedna od najžalosnijih situacija, koju sebi nikad neće oprostiti dogodila se u Bihaću 1991.

– Kolega i ja tog dana napravili smo 14 letova na relaciji Bihać-Beograd, a najteža odluka bila je koga pustit u avion, a koga ne.
U jednom trenutku djevojčica od nekih 6 godina pitala me je: "Čiko, da li možemo braca i ja sa vama za Beograd? Ovdje nemamo nikog!" Na moje pitanje gde su im roditelji, odgovorili su da ih je ubila bomba. Devojčica je objasnila da misli da ima rodbinu kod Paraćina i zamolila da ih tamo odvedem. Uzeo sam ih i smestio kod sebe u kabinu. Odvezao sam ih i predao Crvenom krstu na batajničkom aerodromu, nakupovao čega sam nakupovao svega i svačega, koliko sam imao para kod sebe i, nažalost, posle toga ih više nisam video. Pokušavao sam više puta da ih pronađem i nikada sebi neću oprostiti što to do sada nisam uspeo. Molim ih, ako ovo gledaju da mi se jave –
ispričao je kapetan Ignjatović dirljivu priču.

Ostanite uz happytv.rs, da saznate sve detalje večerašnje "Ispovesti".

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter