Izvor:
05.04.2017 u 05:53
0

Vuletić postavio pitanje, a onda ostao u šoku: KAPETAN O SUSRETU SA RATKOM MLADIĆEM! (foto)

Večeras u "Ispovestima" kapten Air Srbije Stevan Ignjatović odlučio je da gledaocima Happy televizije otkrije detalje o ratovima u kojim je učestvovao, a anegdote koje će ispričati potpuno će vas ostaviti bez teksta.

Sudeći po interesovanje, priča kapetana Ignjatovića posebno je zainteresoava muški deo "Parova", te su se nadmetali ko će pre da mu postavi pitanje. Ovoga puta njabrži je bio Mladen Vuletić, koji je želeo da zna sve dertalje kapetanovog poznanstva sa Ratkom Mladićem:

– Ja ne mogu da kažem ništa drugo sem da je to oficir sa kojim bih ja toišao na kraj sveta. Da li je on kriv u celoj ovoj priči ili nije, ja lično verujem da nije, ali više sile tvrde da jeste. Kako će cela priča da se završi, ne znam, voleo bih da bude najpovoljnije po njega i ako bih ikako mogao da pomognem u toj priči, ja bih vrlo rado – rekao je proslavljeni kapetan.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje o dešavanjima u "Parovima"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter