Izvor:
05.04.2017 u 17:31
0

NAKON OVOGA SE SVE MENJA: Aleksandra Subotić imala poziv koji će joj promeniti život!

Aleksandra Subotić doživela je ogromno iznenađenje kada se u jutarnji program uključila gledateljka koja je prenela Ljubinoj ćerki šta su njeni fanovi uradili za nju.

Aleksandra će sve ostavriti. Pare koje zaradi uložiće u salon lepote, a mi tvoji fanovi ćemo ti pružiti šansu da ostvariš veliku karijeru u velikom poslu. Mi smo sve organizovali, tvoje je samo da s epotrudiš i da uspeš. To što maštaš nije mašta, nego stvarnost. Najsmešniji su mi pozivi kada svašta pišu o tebi. Mi o Davidu ne znamo ništa jer ima diplomatske odgovore, verujemo da je on osoba koju voliš. Ti si mentalno jaka osoba, ne nasedajte na provokacije od nebitnih ljudi – rekla je gospođa.

Aleksandra je bila presrećna zbog ovoga, pa se zahvalila fanovima i svima koji je podržavaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter