Izvor:
05.04.2017 u 18:46
0

INTERVJU SA BRANKOM – I DEO: Učesnica „Parova“ konačno objasnila šta je imala sa Mladenom u Budvi! (FOTO)

Ulazak crnogorskog zavodnika Mladena Vuletića u najpopularniji šou izazvao je veliku pometnju ne samo u javnosti, nego i u vili "Parova"!

Njegovim ulaskom otkrivaju se sve tajne u vezi sa Dalilom Mujić, Aleksandrom Subotić, ali i sa Brankom Okukom. Stoga, Branka je za happytv.rs govorila o Vuletiću, ali i o momcima iz vile.

Gledaoci uglavnom govore kako si fina devojka, međutim pojedini učesnici u vili smatraju da uopšte nisi tako naivna kao što izgledaš. Ko smatra da se lažno predstavljaš, od koga to često čuješ?

Sebe smatram da sam previše normalna i kulturna devojka za današnje vreme, bez mrlje u prošlosti, preponosna sma na sebe. Tačno je da mnogi pokušavaju da me predstave u drugom svetlu jer ne mogu da prihvate da u današnje vreme u jendom rijalitiju postoji cura koja je obrazovana, kulturna i bez kontroverzi. Učesnici su ti koji me prilikom svađa provociraju, da nisam ono čime se predstavljam, jer nemaju druge argumente za raspravu.

Zašto si lagala da si u Crnoj Gori bila jednom kada je Mladen rekao da si bila dva puta? Šta si tamo radila?

U Crnoj Gori sam bila dosta puta, Mladena sam tamo upoznala i to veče smo bili u izlasku u zajedničkom društvu. To je bilo prošlo leto, bila sam na letovanju.

Pre "Parova" Mladen je objavljivao fotografije na Fejsbuku ispod kojih je pisao da si njegova devojka. Da li si bila sa njim? Da li je on to pokušavao?

Tačno, Mladen je objavljivao slike sa mnom i pisao da sam mu devojka, to je bila šala. Nisam bila sa Mladenom, mi smo poznanici i imamo zajedničke prijatelje.

Kako je reagovao tvoj otac kada je video snimak na kom se ljubiš sa Majom Stevović?

Moj tata je razuman čovek, shvatio je to kao deo šou programa, što i jeste na kraju krajeva.

Koji momak u vili je po tvom ukusu?

Nema momka u vili koji je po mom ukusu. Moja ljubav je van ove vile.

Drugi deo intervjua u kome je Branka govorila o Aleksandri Subotić, Dalili Mujić i finalu "Parova" očekujte kasnije na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter