Izvor:
07.04.2017 u 17:35
0

Emina otkrila: EVO ZBOG ČEGA JE TRAŽILA PARE OD DADE, I DA LI DALILA JOŠ UVEK VOLI MLADENA!

Emina Mujić, mama učesnice pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalile Mujić, ispričala je danas za Happytv.rs šta misli o odnosu svoje ćerke sa Mladenom Vuletićem, njenom raskidu sa Damirom Solomunom, zbog čega je došlo do svađe između nje i Dade, kao i da li bi podržala Dalilu ukoliko odluči da se vrati Mladenu.

Mnogo prašine je podigla vaša svađa sa Dadom. Zbog čega je došlo do toga?

Svi mi želimo nekoga da testiramo i da vidimo koliko je spreman da nam pomogne u teškim trenutcima. Ako želiš da vidiš ko ti je prijatelj, testiraš ga. Jedini način da nekoga testiraš danas je novac. Ako ti neko ne izađe u susret u tom trenutku, a to može da uradi, tu na testu padaju i braća i prijatelji i svi. Dado je pao na testu. Jesam tražila, ali sam mu rekla da sam oročila Dalilin novac, i da će mu ona to vratiti kada izađe, a to nisu stavili kada su objavljivali poruke. Ja to nisam htela da potvrdim do sada da se Dalila ne bi uznemiravala. I ja isto imam taktiku kao i oni u vili.

Da li će se Dalila ponovo vratiti Mladenu nakon svega i da li bi je vi podržali u tome?

Ja mislim da od te veze njihove nema ništa. Dalila sada svoju igru igra sama, biće priče i sa Mladenom, ali od te ljubavi nema ništa. Ja Dalilu podržavam u svemu, šta god ona odluči, ja sam za. Ne bih volela da ona sutra kaže da sam se ja njoj mešala u život i pokvarila joj nešto. Sve što njoj odgovara, mama je uz nju bez obzira na sve. Mladen je pogrešio u više navrata, krivo mi je zbog toga, ali je očigledno da on i dalje voli Dalilu, ja to uvek kažem bez obzira što me svi osuđuju zbog toga. Možda ga voli, ali je trenutno u vili sada slaba: Mladen je takav kakav jeste, on je i mene lično svojim pozitivnim humorom nasmejao, evo sad ga gledam u jutarnje. Sve je to super, ali on nije za to da bude u vezi sa jednom devojkom. Ne znam šta će se desiti, ali je mama uvek tu uz nju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter