Izvor:
08.04.2017 u 05:00
0

MILJANA UDARILA NA MIRELU: Ti si silikonuša, folirantkinja, otkrila sam šta pokušavaš u „Parovima“!

Miljana Kulić odlučila je da večeras nominuje Nikolu Lakića, iako je prvobitno htela da svoj glas da Mireli Lapanović.

Žena je klasična folirantkinja. Bile smo u fenomenalnim odnosima do danas. Rekla je da je ušla u rijaliti da ispromoviše sebe i roman. Pitala sam je na koji način. Drugi dan je rekla da je bez honorara jer ima muža milionera. Treći dan kaže da ostaje do kraja. Prvo je bila u lošim odnosima sa Aleksandrom, a kada se ja posvađam sa njom, ona skače. Žena izgleda fantastično, silikoni u ustima, u zadnjici, u grudima, nadogradila kosu. I Vesna Rivas bi tako izgledala kada bi uradila liposukciju – govorila je Miljana.

Mirela je u svoju odbranu rekla kako je upoznala Miljanu kao velikog lažova.

– Videla sam da mi nestaju stvari i da su kod nje. Devojka sedi pored mene i non-stop šapuće. Ja se pravim kao da nije. Peva mi pesme i provocira. Iskorištava ljude i glumi. Ovakve dijagnoze ne postoje, ona je poremećaj. Želim da vidim iz te ustanove papire. Najveći lažov, najmanje poštovanje ima. Ona je bipolarna ličnost – rekla je Mirela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter