Izvor:
08.04.2017 u 06:53
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Goca oplela po Mireli, pa joj poručila da joj „jeftina gluma neće proći“!

Gordani Komnen se očigledno ne dopada nova učesnica Mirela Lapanović, pošto ju je večeras nominovala.

Ona ima neku svoju igru, ona je kao moderna Ana Karenjina koja će, umesto da se baci pod voz, pobediti u rijalitiju. Ona se za kratko vreme združila sa svima, nešto radi. Na neku bezazlenu situaciju, ona je spremna da skače. Mrzim tu podmuklost. Bacila je oko na Davida, sad bi da se vrati na mlađe momke. Nećemo joj dati da ta jeftina gluma prođe – rekla je Goca.

– Ja ne znam šta ova žena priča, ona se prva u kupaćem muvala sa momcima. Ona je jako sujetna i ljubomorna žena, ne znam koji je njen problem, plaši se konkurencije, ali ne shvata da ja nisam ušla da bih pobedila. Ona je meni nebitna, nemam ništa protiv nje, nikada mi nije prišla da porazgovaramo. Ja nisam ušla da bih bila sa nekim muškarcem, a Davida gledam kao brata i prijatelja – objasnila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter