Izvor:
27.05.2016 u 13:54
0

RADILI SA NJOM ŠTA SU HTELI: Muškarci UHVATILI Ružicu, ona se jedva ODBRANILA! (VIDEO)

Mnogi u vili komentarišu odnos između Nikole Strahinjića i Ružica Veljković, ali i između nje i Marka Perovića. Poznato je da su se ona i Crnogorac družili u prehodnoj sezoni "Parova", a čak su i ove, na samom početku, bili u korektnim odnosima.

Međutim, postepeno su počela vređanja, tako da se oni i nisu primećivali poslednjih nekoliko dana. Ipak, on je sinoć učestvovao u igrarijama sa Ružicom i Nikolom, sa kojim je ona posebno bliska ovih dana. Njih dvojica su stavili Veljkovićevu na ramena, a Gasttozz je otvorio vrata u dvorištu kako bi je izneli napolje.

Pogledajte šta se na kraju desilo:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter