Izvor:
27.05.2016 u 14:36
0

KADA JE VIDEO NJEN DEKOLTE, ZABORAVIO JE NA VARJAČU: Mile kuvar POLUDEO za učesnicom „PAROVA“!

Popularni Mile kuvar iz svečane sale "Božić" u Beškoj, kog su učesnici zabavno – humorističkog programa "Parovi" brzo zavoleli, otkrio je samo za happytv.rs kakvo iskustvo je stekao gostovanjem u luksuznoj zemunskoj vili kada je učesnicima spremao doručak, kao i šta misli o njima.

Kada sam prvi put ušao, vila mi je izgledala prelepo. Ostao bih tamo na vikend ili na mesec dana. Vidim tu sebe, da se družim sa njima i da im spremam hranu. Vesna mi je preko televizije izgledala kao da je tu ubačena da pravi svađu, da uvek nešto dodaje. Međutim, kada sam ušao taj dan, kako me je dočekala, objasnila mi deo posla, baš je ljubazna. Zagrlila me je, video sam je kao majku u tom momentu, kao da se znamo 10-15 godina i toliko mi je prirasla za srce da nemam reči. Svideo mi se i Brendon, lepa mu je frizura, zanimljiv je lik – priznao je Mile.

On je istakao ko mu je najviše pomagao u kuhinji kada je spremao hranu.

Ana Spasojević mi je okej od ukućanki, ona mi je pomagala u kuhinji, tada je došla sa dekolteom koji mi se jako svideo. Ona me pitala šta treba da radi, pomislio sam ne treba ništa, samo neka stane da je gledam. Pokušao bih nešto sa njom, pa šta bude neka bude. Želja mi je da uđem kada "Parovi" imaju žurku, tada bih napravio haos sa Anom ili porno glumicom. I to ako mi dozvole da uđem u kupaćem, pa malo da se brčkamo – rekao je kuvar bez okolišanja.

Da li biste voleli da ga vidite među "Parovima"?

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter