Izvor:
27.05.2016 u 20:04
0

Željko Stojanović vodi KAMPANJU PROTIV SRBIJE!

Svestan da je nemoguće da se vrati u rijaliti šou "Parovi", za čiji je izlazak mimo dogovorenih i ugovorom potpisanih pravila tužen zbog čega produkcija Hepi televizije od njega potražuje 20.000 evra, Željko Stojanović, bivši učesnik srpskog zabavno – humorističkog programa, na sve načine pokušava da blati našu zemlju i prikaže je onakvom kakva nije.

Naučen da okrutnim provokacijama natera učesnike bolje kotiranih od njega na fizički kontakt čime ih produkcija odmah diskvalifikuje, Željko Stojanović se na napuštanje šou programa „Parovi“ odlučio onda, kad je shvatio da ne postoji nikakva šansa da pobedi jer oni, međusobno, odlično znaju ko ima kakvu glasačku publiku. Pošto je prekršio pravila, produkcija Hepi televizije ga je tužila prema potpisanim odredbama ugovora.

Željko Stojanović, uz podršku porodice koja je angažovala organizacije i pojedince, dokazane u borbi protiv Srbije i koji su kvalifikovani u antispskim istupima, dalje nastoji da prikaže prvo „Parove“ kakvim nisu, a zatim i Srbiju nazivajući je zemljom divljaka i posrnulih žena.

Stojanović je kontaktirao pojedine članove produkcije naše televizije, nudeći im da se vrati u „Parove“, svestan da su pojedini veliki favoriti izbačeni. Ambiciozan da odnese pobedu u jednom od najgledanijih šou programa primenjuje ucene, najavljujući svoje nastupe u francuskim medijima, a zatim je angažovao i pojedince i grupe na društvenim mrežama da podržavaju njegove aktivnosti.

Mada se u šou programu dešavaju one stvari kao i u drugim rijalitijima širom sveta, Stojanović pokuašava da srpski zabavno-humoristički program prikaže kao poprište tuča i loših uslova, a angažovanjem pojedinaca, na koje je upućen kao huškače protiv Srbije, pokušava da blati našu zemlju.

Već je jedan deo onog što Stojanovići pričaju u francuskim medijima produkcija otvoreno pustila učesncima „Parova“, koji su šokirani onim što priča neko ko je do nedavno jeo i spavao sa njima, glasno demantujući sve njegove navode. Biće pušteno i ostalo, u kojem učesnici tih sramnih sadržaja pozivaju bukvalno na linč zaposlenih u produkciji, ali i na šikaniranje svega srpskog.

Kad su članovi produkcije Hepi televizije jasno i nedvosmileno objasnili Stojanovićima da Željku nema povratka u šou „Parovi“, on je zahtevao da „makar na njega računaju u novoj sezoni“. Posledica negativnog odgovora produkcije Hepi televizije usledila je ovih dana u francuskim medijima i društvenim mrežama.

Učesnici šou programa „Parovi“ podsećaju da je produkcija Hepi televizije omogućila najbolje hirurge i savršenu negu, kad je imao problem i operisao preponsku kilu i nejasno im je, ako mu je toliko bilo loše u vili i imao je lošu saradnju sa zaposlenima, zbog čega na sve načine pokušava da se vrati u takmičenje?

Pojedine članove produkcije zove i Željko i članovi njegove porodice, prete ucenama insistirajući da se on vrati u takmičenje, ali o tome za sada nema govora. Kompletan prilog o svemu što Željko Stojanović radi protiv srpskih rijaliti programa i naše zemlje, biće prikazan u celosti na Hepi televiziji.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter