Izvor:
27.05.2016 u 18:58
0

NE PROPUSTITE: Ovaj PETAK u „PAROVIMA“ biće drugačiji od ostalih!

Kao što je poznato, radni dan u 16 časova rezervisan je za "Audiciju", najpopularniju emisiju na Hepi televiziji u kojoj se kandidati bore za prolazak u sledeći krug. Onaj kandidat koji pobedi dobiće priliku da uđe u zabavno – humoristički šou "Parovi" na 24 sata.

Ovog petka očekuju vas dvojica takmičara koji će samo snalažljivošću, duhovitošću i harizmom pokušati da osvoje srca "Parova". Današnja emisija biće drugačija od ostalih jer se danas završava prvi krug "Audicije", a u subotu će biti finalna emisija u kojoj čemo dobiti samo jednog pobednika.

Ne propustite "Audiciju" u 16 časova na Hepi televiziji.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter