Izvor:
27.05.2016 u 20:06
0

UMESTO NJE ULAZI ON: U „Parove“ stiže KUM TIJANE AJFON! (FOTO)

Zoran Urban iz Beočina ima sedamnaest godina i prijavio se za "Audiciju" kako bi upoznao takmičare zabavno – humorističkog programa "Parovi".

Hteo sam da probam, da vidim kako je iza kamera, da upoznam učesnike. Nemam favorite, bila mi je Tijana Ajfon, ona mi je kuma, ali sada gotivim Gasttozza, Magdalenu, Anumariju, a ne sviđaju mi se Ružica i Maca jer su umislile da su neko i nešto. Ne bih ulazio ni u kakav klan, trudio bih se da se družim sa svima. Ništa nisam spremio, šta god mi budu tražili, potrudiću se da ispunim. Moji me podržavaju i to mi je važno – istakao je Zoran.

Ovaj srednjoškolac će se zajedno sa još jednim kandidatom predstaviti "Parovima" u 16 časova na Hepi televiziji.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter