Izvor:
14.04.2017 u 03:39
0

VELIKI ČETVRTAK U „PAROVIMA“: Lični biograf patrijarha Pavla i astrolog rešili dilemu koja je mučila sve!

Astrolog Dušan Veličković i lični biograf patrijarha Pavla Jovan Janjić, otkrili su svim učesnicima pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i gledaocima, šta zaista znači ego.

Ego ima jako bitnu ulogu u žovotu, a to je da nas očuva. Ego to je ja. To je jedan deo koji želi nama da podredi sve. Između ega i ljubavi dolazi do sukoba duha i duše, i tu uglavnom pobeđuje ljubav. Ljubav i demokratija su reči koje se najviše zloupotrebljavaju. Ako nismo ispunjeni ljubavlju, mi ne možemo nikoga voleti, a da bi voleli moramo razumeti život. Ljubav je emocija koja nas povezuje sa Bogom – objasnio je Dušan.

Dušan je ukazao na novu dimenziju ega. Kada kažeš ego, to znači ja. Patrijarh Pavle je rekao da smo je svako od nas jedinstvena ličnost, unikat. Suština je da negujemo tu unikatnost svoje ličnosti, da svako od nas bude ono što jeste – dodao je Jovan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter