Izvor:
29.05.2016 u 17:05
0

„PAZI ŠTA RADIŠ“: Gasttozz uživao sa NEVENOM tokom žurke! (FOTO)

Poznato je da su svi učesnici, doduše muški, bili oduševljeni kada je ušla porno glumica Nevena Hot, i da svako od njih želi da "ugrabi" makar neki trenutak pored nje. Izuzetak nije ni Gastozz bez obzira na to što ima devojku. Naravno, on nije varao svoju devojku, ali ipak je igrao i pevao sa njom na sinoćnjoj žurci.

Nevena je bila u veoma izazovnom crvenom topu, a Nenad je u jednom trenutku zagrlio, a tokom cele pesme je uživao i bio nasmejan.

Sada nam samo ostaje da vidimo da li će mu Zorica oprostiti ovo, ako uopšte ima i šta da mu oprosti. Podsetimo, novinar je juče preneo Gasttozzu da ga Zorica puno pozdravlja, ali i da mu je rekla da "pazi šta radi".

HappyTv.tv
Foto: Facebook/Nenad Marinkovic Gasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter