Izvor:
22.04.2017 u 21:53
0

LJUBI PANTOVIĆ SE OVO NEĆE SVIDETI: Evo šta je Srboljub Subotić poručio bivšoj snajki!

Voditlejka Anđela Lakićević saopštila je da se kikbokserka Ljuba Pantović oglasila i da je u intervjuu za Happy televiziju koji će večeras biti prikazan u emisiji "Upoznajte Parove" komentarisala trudnoću svoje ćerke i potencijalnog zeta.

Voditlejka je pitala Srboljuba šta misli kako će kikbokserka reagovati, a njen bivši dever je istakao da u ovu priču niko ne treba da se meša.

Ja znam kako će ona da regauje, čim smo Karađorđe i ja u pitanju, drvlje i kamenje. To mene ne dotiče uopšte. David i Aleksandra treba da odlučuju o svojoj sudbini, a ne Ljuba, ona je dosta odlučivala o svima nama. Ja se neću mešati, nema ničeg lošeg da bih se mešao, neka gaze napred – rekao je on.

A šta će to Ljuba reći, saznaćemo večeras.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter