Izvor:
29.05.2016 u 20:34
0

PLAKALA OD SREĆE: Voditeljka saopštila Ružici LEPU VEST! (FOTO)

Danas je u luksuznoj vili "Parova" nedeljni ručak kada učesnici uživaju uz muziku, hranu i piće, ali i kada se njihove porodice uključuju u program direktno. Voditeljka Jelena Petković saopštila je Ružici Veljković da je dobila poklone od fanova, Hijenica.

Ružica je bila presrećna zbog toga, pa je iskoristila priliku da ih sve pozdravi, kao i da im se zahvali na stalnom angažovanju i podržavanju.

Hvala vam što ste uz mene i što me podržavate od prvog dana. Mnogo mi znači svaki poziv, svaka pohvala u kući, ali naravno i kritika. Želim ovom prilikom puno da pozdravim svoju porodicu koja mi mnogo nedostaje i jedva čekam da ih vidim. Puno vas volim, Hijenice – rekla je Veljkovićeva koja nije mogla da sakrije suze zbog toga.

Ona je, inače, dobila na poklon dve narukvice i majicu sa printom Hijenica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter