Izvor:
23.04.2017 u 23:37
0

VEČERAS OSTANITE UZ HAPPY TV: Aleksandra i David su se verili, a ono što će se desiti u studiju, ostaviće mnoge bez komentara!

Još jedno izdanje emisije "Upoznajte Parove" počinje večeras u 18:30 časova, a voditeljka Jovana Jeremić ugostiće goste koji će prokomentarisati veridbu Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Naime, kako je glavna vest u vili "Parova" trudnoća Aleksandre Subotić, večeras će u studiju biti njen otac Karađorđe Subotić, zatim novinarka dnevnog lista "Kurir" Nastassia Janković, podrška Milutinu Radosavljeviću Miliju Nikola Pavlović i drug Tihomira Filipovića.

Zanimljivo je to da je Karađorđe danas bio u vili "Parova" gde je zajedno sa unukom dao ćerki podršku koja se verila za Davida Dragojevića, pa će večeras pred kamerama otvoreno priznati da li se raduje što će postati deda po drugi put i kako mu se dopada zet.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite vašu omiljenu emisiju o najgledanijem rijaliti šou.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter