Izvor:
29.05.2016 u 22:22
0

ĆUTAO JE, A ONDA JE UZEO STVAR U SVOJE RUKE: Nećete verovati šta je VITA uradio za MAGDALENU!

Vitomira Tomića poznatijeg kao Vita Tarot, pozvao je prijatelj tokom nedeljnog ručka kako bi ga pozdravio, a Vita je iskoristio priliku da prenese poruku za Magdalenu Pejčev koja je nominovana za izbacivanje.

Slušaj me sad dobro. Naša Magdalena je nominovana za izbacivanje. Hoću da preneseš svim mojim administratorima da napišu post da se ne glasa za Magdalenu. Jesi me čuo dobro? Neka ljudi ne glasaju za nju, devojci je otac u bolnici i želi da bude kraj njega – rekao je Vita.

Magdalena se zaplakala jer je, otkad je Đorđe Đenić napustio rijaliti, svaki dan tužna zbog njega, ali i zbog oca. Ipak, njena majka se ne slaže da Magdalena napusti rijaliti pošto je toliko toga prešla, tako da nam preostaje da vidimo šta će se desiti večeras u luksuznoj vili "Parova".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter