Izvor:
02.05.2017 u 03:48
0

ZAMALO SE NISU POMIRILE: Dalila priznala zašto nikada neće biti u dobrim odnosima sa Aleksandrom!

Aleksandra Subotić i Dalila Mujić već nekoliko nedelje nisu u prijateljskim odnosima, no Mujićeva je izjavila da bi pružila ruku Subotićevoj, "da je savest ne bi grizla".

Nisam rekla da imam želju da se pomirim sa njom, nego da bih joj pružila ruku čisto zbog boljeg osećaja u sebi i zbog toga što smo u vezi sa dva brata. Ona je dete koje je još uvek tvrdoglavo i koje mora još mnogo da uči kroz život da bi mogla da razume neke situacije i da se nosi sa njima. Zato joj mnogo i ne zameram jer u podsvesti uvek nosim da ona ima 20 godina – istakla je ona.

Dalila je takođe i priznala zašto su se ona i Dejan posvađali.

Mi smo se posvađali u subotu u toku emisije zbog neke njegove izjave koja je mene zabolela i nismo pričali do nedeljnog ručka. Meni je zaista on presimpatičan i jako mi se dopada, ali moramo poštovati jedno drugo. Uglavnom, sada je sve ok i odlično se slažemo – zaključila je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter