Izvor:
03.05.2017 u 05:17
0

SKRIVENA NE ODUSTAJE OD KOMPOZITORA: Imao si vreće para, kada si prokockao, zašto ti nije pomogao Miroslav Ilić kojeg si stvorio?!

Skriveni učesnik večeras je u više navrata insistirao da kompozitor Dragan Aleksandrić kaže zašto mu nisu pomogli oni pevači koje je stvorio, kada mu je bilo najteže.

– On je legenda koja je obeležila jedno vreme. Šteta što smo krenuli od kocke, ja sam morala da kažem istinu. Obeležio je jednu deceniju, napravio je velike pevače, imao je pun gepek para, u to vreme smo imali državu, on to dobro zna, uzimao je pune vreće para i držao ih u vrećama. Nijedan današnji tajkun mu nije mogao prići. Žao mi je što neće da odgovori na pitanje. Kada je došlo drugo vreme, nikako da spomene Miroslava Ilića i pevače koje je stvorio i nikako da kaže zašto mu nisu pomogli kad je trebalo.

– U zadnjih godinu dana zvali su me Beki Bekić, Snežana Đurišić… Ja ništa ne tražim. Jedini me Asim Brkan zvao – rekao je on.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter