Izvor:
04.05.2017 u 20:31
0

BRANKIN OTAC IMA KOMENTAR NA MLADEOV SEKS OD SINOĆ: Posle ovoga ništa neće biti isto!

Luda noć u vili "Parova" je iza nas. Naime, sinoć je upriličena velika žurka, a Mladen Vuletić je posle veselja završio u krevetu sa jednom od gošći vile.

S obzirom da je Vuletić imao romansu sa Brankom, pozvali smo Okukinog oca da nam prokomentariše sinoćna dešavanja u vili.

Ovo je dokaz da sam ja bio u pravu. Sinoć su Branki otvorene oči, na delu je videla ko je Mladen i kakva se prljava igra igra protiv nje. Ja sam joj rekao da bira između mene i njega i ona se uverila da je dobro izabrala. Branka je sinoć bila moralni pobednik. Njoj sinoć nije bilo žao što Mladen ima seks, jer ona zna da može da ima šesnaest puta boljeg momka od njega – kaže gospodin Okuka.

Mladen Okuka se dotakao i priče o tome da se Branka druži sa devojkama lakog morala, pošto se sinoć povela i ta priča..

To što je Maja Stevović drugarica moje branke i što ide u Dubai samo je dokaz da su ljudi neinformisani jer u tom gradu svi idu da rade od doktora nauka do konobara. A to što se priča su čiste nebuloze – zaključio je Okuka.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter