Izvor:
07.05.2017 u 00:54
0

RAZOTKRIVENA NAJVEĆA TRAUMA IZ PROŠLOSTI BRANKE OKUKE: Evo šta nikada ocu neće oprostiti! (foto)

Specifični porodični odnosi Branke Okuke privukli su pažnji ljubitelja rijaliti programa "Parovi".

Naime, otac Branke Okuke isticao je više puta da ima izrazito prisan i otvoren odnos sa svojom ćerkom, ali nikako nije mogao da prihvati što je u vezi sa cimerom iz rijalitija Mladenom Vuletić.

Gost "Upoznajte Parove" Zoran Ramović izneo je brojne škakljive detalje iz braka učesnicinih roditelja: Prvenstveno prokomenatrisao je Brankino učešće u rijaliitiju i objasniio da ga iritira što se pretvara kao pristijna devojka, a ona to u stvari to uopšte nije. Dotakao se i teme Brankinog oca, odnosno razloga što se on razveo od njene majke, na šta je Branka dodala:

– Tačno je da je moj otac prevario moju majku i da je to bio razlog što su se razveli. Nije mi to najdraža tema, ne volim o tome da priča. Moj otac i moja majka su bili veoma mlad i perspektivan par kada su došli u Višegrad, privlačili su mnogo pažene. Ne čudi me da se o njima priča i da će se tek pričati – rekla je učesnica.

Međutim, to nije sve. Brankina majka je takođe imala ljubavne afere tokom braka sa bivšim mužem, dok Branka demantuje brojne romasne i tvrdi da je bila samo jedna.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz najgledanijeg rijalitija na Balkanu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter