Izvor:
09.05.2017 u 07:18
0

STOP LAŽIMA O „PAROVIMA“! Produkcija Happy televizije rešena da zaštiti projekat, pa angažovala američke IT stručnjake!

Da je peta sezona rijalitija "Parovi" potpuno drugacija od svih prethodnih, sada je već jasno svim gledaocima Happy televizije i posetiocima Jutjuba koji prate na strimovima.

Kako saznajemo, producentski tim Happy televizije angažovao je američke IT stručnjake kako bi otkrio ko stoji iza lažnih profila sa kojih se pišu neistine o rijalitiju koji je ove godine potpuno transparentan bez ijednog incidenta.

Osim sto je sačinjen od vrhunskih kreativaca koji svojim idejama nastoje da uvesele gledaoce zabavno-humorističkog programa "Parovi", vrhunski tim rešio je da stane na put svim manipulacijama i lažima koje šire zlonamernici, ljubomorni na neverovatan uspeh Happy televizije.

Produkcija je rešena da zaštiti sve svoje zaposlene, a posebno voditeljke "Parova" koje su na meti kako navalentnih obožavalaca tako i pojedinaca koji ih uznemiravaju i pokušavaju da ih degradiraju raznim neistinama.

Otvoreni smo za sve savete i sugestije, ideje i mišljenja gledalaca, ali nećemo dozvoliti da neko umanjuje naš trud i iskrenu ljubav prema projektu na kojem radi oko 300 lojalnih ljudi – kažu iz produkcije Happy televizije.

Uskoro će se znati ko sve piše lazi o "Parovima". Produkcija je rešena da zaštiti svoj projekat, stoga niko više neće smeti da piše laži o "Parovima" na internetu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter