Izvor:
10.05.2017 u 16:41
0

NAPOKON OTKRIVENO: Ovo je pravi razlog raskida Mladena i Branke!

"Jutarnja kafica sa Parovima" uveliko traje. Komšinica Zaga i Cici razgovaraju sa učesnicima o magiji, kletvama i zaverama.

U vilu je ušla i gošća koja je rado ćaskala sa Parovima o ovoj temi.

– Meni su u ovoj sezoni najlepši par Branka i Mladen. Mnogo mi je žao što su njih dvoje prekinuli i verujem da se tu upravo neka crna magija umešala. Mladen je ranije bio problematičan ali sada je jako dobar dečko. Zato mislim da Brankin otac uopšte nije lepo sagledao situaciju već mu se u donošenje zaključaka umešala nega magija – naglasila je gošća.

Da li će ovaj par uspeti da odoli ovim naletima magije i održati svoju ljubav, videćemo vrlo brzo.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite "Parove" užvio. Čitajte sve o najaktuelnijim dešavanjima iz zemlje i sveta na portalu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter