Izvor:
10.05.2017 u 18:37
0

SALIVALI JOJ STRAVU I BAJALI: Učesnica otkrila kako joj je momak bacio čini preko donjeg veša!

Jutarnja kafica sa "Parovima" i ovog jutra prva je na vašem programu.

Danas program vode komšinica Zaga i Cici.

Tema kafice jeste – Vradžbine, obmane i kletve.

Poslednja je svoje iskustvo na ovu temu podelila nova učesnica Zorana.

– Meni je momak bajao preko donjeg veša. Ustvari on je meni bio drug i ne znam ni na koji način je uspeo da uzme moje gaćice. U svakom slučaju, od kada su te gaćice bile kod njega meni su se dešavale čudne stvari. Osećala sam nelagodu, nisam mogla da spavam i imala sam neobjašnjivi strah od svega i svačega – rekla je Zorana.

Nakon toga ona je objasnila da je išla kod magova kako bi je skinuli te čini i salili strah.

– Kada su me ti ljudi videli rekli su mi samo "Zorana, neka ti je Bog u pomoći" – od ove priče, mnogim učesnicima se sledila krv u žilama.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite "Parove" užvio. Čitajte sve o najaktuelnijim dešavanjima iz zemlje i sveta na portalu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter