Izvor:
10.05.2017 u 18:49
0

PALE TEŠKE REČI: Učesnice se žestoko sukobile uživo u programu!

"Jutarnja kafica sa Parovima" uvek iznese neke nepoznate detalje o učesnicima.

U program se kao i uvek uključuje Skrivena čiji komentari veoma prodrmaju učesnike.

Ovoga puta, Skrivena je imala par reči za novu učesnicu Zoranu Ja odavno nisam videla gluplju devojku od nje. Ona ne samo što je neobrazovana već je i neinteligentna. Bolje da ćuti jer kad progovori mene je sramota u njeno ime.

Zorana se zahvalila Skrivenoj na reklami i poručila joj – Ja svoju prošlost ne krijem jer istina uvek izađe na videlo. To što nisam školu završila ne znači da sam glupa. Vreme će pokazati ko je kakav ovde u vili.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite "Parove" užvio. Čitajte sve o najaktuelnijim dešavanjima iz zemlje i sveta na portalu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter