Izvor:
16.05.2017 u 20:51
0

INTERVJU SA NIKOLOM LAKIĆEM: Evo šta je fudbaler rekao o SEKSU sa Zerinom, ali i šta je poručio Mateu!

Desio se seks između Zerine i tebe. Kako to komentarišeš?

– Kakvo kontroverzno pitanje. Hahahahahahah. Šalim se, naravno. S obzirom da smo pod kamerama 24 sata, mislim da ste videli sve da li se desio ili nije, ali da su poljupci bili prelepi, sve reči hvale za sve…

Zbog čega si juče demantovao da je došlo do seksa između vas? Da li si želeo da ispadneš džentlmen i da je zaštitiš na taj način?

– Zaista nikada ne komentarišem kako u spoljnom svetu tako i ovde da li je došlo do bilo kakve intime, uvek je čuvam samo za sebe i mislim da je to upravo odlika pravog džentmena bez lažne skromnosti.

Da li se plašiš Mateove reakcije nakon vašeg odnosa i šta bi on mogao da ti poruči u nekom novom uključenju?

– Mate se već javio nakon našeg prvog poljupca, tako da sam već navikao na njegova uključenja i ne znam šta bi mogao još da mi poruči, osim njegove čuvene rečenice da budem "gospodin" što i jesam.

Da li je moguće da se desi nešto više između tebe i Zerine, da li ste pričali na tu temu?

– Posle jedne prave istinske ljubavi koju sam imao ovde na početku, teško, ja retko kome pustim d auđe u moje srce, a toga su svesni gledaoci koji me prate, porodica, prijatelji, pa čak i sama Zerina.

Da li misliš da je Zerina imala seks sa tobom zbog svađe sa Mateom prilikom poslednjeg uključenja?

– Zerina i ja kad god smo se ljubili i provodili vreme zajedno, nije imala veze sa bilo kojim uključenjem Matea, ta bliskost ili se desi ili ne, sve zavisi od jačine strasti u datom trenutku.

Da li te je Zerina samo iskoristila kako bi se osvetila Mateu?

– Nikad se nisam osetio iskorišćenim muškarcem.Imam dovoljno godina da i te kako znam da razmišljam svojom glavom i da znam šta je dobro, a šta ne.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter