Izvor:
18.05.2017 u 04:19
0

OTKRIVENO KO JE SKRIVENA? Nikad nećete verovati o kome je reč! (foto)

Jedna od najvećih enigmi pete sezone rijaliti programa "Parovi" svakako je ko se krije iza mutiranog glasa dobro poznate Skrivene.

Jedan od najviše osuđivanih ličnosti je Miloš Bojanić, ali večeras je razbijena i ta iluzija.

Kako su učesnici "Parova" bili ubeđeni da se ne radi o Skrivenoj, već Skrivenom, najčešće su spominjali upravo pevača kao najsličnijeg karrakteru glasa koji se svakodnevno uključuje u pogram i provocira takmičare svakojakim temama.

Pojavivši se na večerašnjoj žurci u vili na Zemunu, pevač je demantovao sve glasine da on stoji iza brojnih telefonskih poziva.

Bojanić uveliko pravi odličnu atmosferu, a mutirani glas se javlja u pauzama, što je svakako garantuje da se neko drugi krije iza uloge miljenice gledalaca – Skrivene.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve vesti sa najluđe žurke na Baljkanu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter