Izvor:
18.05.2017 u 05:48
0

JAVIO SE MATE: Nakon onoga što je poručio Zerini, viša ništa neće biti isto! (foto)

Večeras je luda žurka u vili "Parova".

Nakon šokantnog saznanja da su Nikola Lakić i Zerina imali seks, noćas u program uživo javio se bivši sarajkin momak – Mate.

Mate je prvo izrazio saosećanje Aleksandri i Davidu zbog nemilog događaja koji ih je zadesio, a onda saopštio nešto skandalozno:

– Želim da pozdravim Dalilu. Imaš mnogo pozdrava iz Sarajeva i želim da znaš da ću glasati za tebe. Što se tiče Zerine… Zerinice, nadam se da više nećeš brukati i blamirati familiju. Ne mislim samo na Nikolu, već na njeno histerično pomašanje uopšteno. Nadam se da si prestala sa unosom hrane, dobila si 8 kila otkako si ušla u vilu – rekao je Mate.

. Kamera dodaje kilograme i to znaš…l Upozorila sam te da se ne igraš sa mnom na ovaj način, ali sada ćemo javno da se blamiramo. Sutra ću da te raskinkam u emisiji i rećiću sve o tebi. Najavljem ekskluzivno emisiju samo o tebi. Jako sam sretna, mislim da sam se i zaljubila, našla sam nekoga ko me psihički ne maltretira – rekla je Zeriina i potom poljubila Lakića.

Lakić je poručio Mati da će se pobrinuti da Zerina smrša, ali mu to nije naročito zasmetalo.

Na kraju telefonskog razgovora poručio je pesmu za Dalilu "Sve je moje tvoje" i dodatno isprovocirao Zerinu.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte najaktuelnije dešavanja iz najpopularnije vile na Balkanu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter