Izvor:
18.05.2017 u 15:51
0

SUDBINA SE POIGRALA SA ALEKSANDROM I DAVIDOM: Produkcija je uradila NEVEROVATNU STVAR posle nesreće koja ih je zadesila! (FOTO)

Aleksandra Subotić prethodnih dana proživljava pravi pakao s obzirom na to da je saznala d aje izgubila bebu kojoj su se ona i David veoma radovali.

Od tada, njih dvoje se ne razdvajaju jedno od drugog, a sinoć na žurki kao da nisu ni bili. Oni nisu đuskali, nego su samo sedeli jedno uz drugo i mazili se.

Čas su izlazili napolje u dvorište, čak su sedeli u dnevnoj sobi.

Stoga je produkcija odlučila da im da mira da se odmore i da porazgovaraju o svemu, pa je bračni par dobio posebnu sobu u kojoj su proveli noć

Oni su razgovarali, a da li su se možda već bacili na pravljenje bebe, ne znamo.

Svakako, oni su se odmorili, što im je veoma trebalo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter