Izvor:
23.05.2017 u 01:42
0

OTKRIVENA ŠOKANTNA PROŠLOST DALILE MUJIĆ: Čitava vila pala u trans! (foto)

U emisiji "Upoznajte Parove" gostovali su novinari, koji su u jednom trenutku otkrili šokantna saznanja o Dalili Mujić.

Kako novinarka tvrdi, Dalila je želela da se uda za Roma, sa kojim je pobegla od roditeljka. U jednom trenutku je i zatrudnila, a tokom trudnoće tadašnji dečko ju je maltretirao, te je odlučila da abortira.

Dalilu je ganula cela priča, ali nije želela mnogo da komentariše. Sve što je rekla je:

– Žena koja vam je prenela tu priču, nije ispričala sve kako treba. Ima tu istine, ali o tome ne želim sada da pričam. Tačno je da sam imala momka sa kojim sam se zabavljala četiri godine, ali smo se razdvojili kada sam otišila za Beč da radim. Nismo mogli da budemo razdvojeni, pa smo odlučili da pobegnemo za Švajcarku. Ostalo neću komentarisati … – rekla je učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter