Izvor:
28.05.2017 u 06:45
0

ALEKSANDRA IM OČITALA BUKVICU: Svim „Parovima“ začepila usta, evo i zbog čega! (foto)

Večeras imate priliku da gledate još jednu emisiju "Tajne DNK", u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Gost večerašnje emisije je Miloš Vujić Mišel, koji je odlučio da u najgledanije rijaliti programu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Naime, Miloš je bio telohranitelj ćerke francuskog moćnika, koji je zbog svog zanimanja izvukao deblji kralj.

Učesnici nisu odmah na početku poverovali u njegovu priču, s obzirom na to da po svojoj sitnijoj konstitucije nije nalik na tipičnom telohranitelju. Neki "Parovi" su se čak i posmevali, što je naročito isporovciralo Aleksandru Subotić, koja je rešila da reaguje.

– Primetila sam da se podsmevate njegovoj konstituciji. Poenta telohranitelja nije da sve seva od mišića i snage. Neki upravo žele neprimetne tipove, koji ne ulivaju povrenje niti hrabrost, a onda najednom iznenade. Prema tome, molim vas da ispoštujete i saslušate priču do kraja – rekla je Subotićeva.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će se dešavati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter