Izvor:
28.05.2017 u 06:44
0

OD TADA POČINJE MOJ PAKAO: Gost u „Parovima“ priznao, želeo je da pobegne na kraj sveta zbog tragedije koja ga je zadesila! (foto)

U emisiji "Tajne DNK" večerašnji gost je Miloš Vujić Mišel, koji je rešio da u najgledanijem rijaltii programu na Balkanu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Naime, Miloš je bio telohranitelj ćerke fransukog moćnija, koji je iz ove situacije izvukao deblji kralj.

Ćerka francuza zatrudnela je sa potpuno drugim momkom, ali je predložila Mišelu da on bude otac njenog deteta.
Iako nije želeo da pristane na takav predlog, francuski milioner bio je ubeđen da je telohranitelj njegove ćerke krivac za stanje u koje se našla.
Miloš priznaje da od tada kreće njegov pakao:

– Želeo sam da pobegnem. Razmišljao sam sam da idem u Južnu Ameriku u Ekvador. On je bio spreman da me ubije, ukoliko ne priznam dete – objašnjava večerašnji gost.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će se dešavati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter