Izvor:
28.05.2017 u 06:44
0

PREŠAO SVAKU GRANICU: Učesnik sabotirao emisiju i popio ozbiljnu kaznu! foto)

Večeras imate priliku da gledate još jednu emisiju "Tajne DNK", u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Gost večerašnje emisije je Miloš Vujić Mišel, koji je odlučio da u najgledanije rijaliti programu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Ćerka francuza zatrudnela je sa potpuno drugim momkom, ali je predložila Mišelu da on bude otac njenog deteta.
Iako nije želeo da pristane na takav predlog, francuski milioner bio je ubeđen da je telohranitelj njegove ćerke krivac za stanje u kojem se našla. Od tada kreće njegov pakao.

Milutin Radosavljević Mili po svemu sudeći nije ozbiljno shvatio Miloševu priču, te se cele večeri podsmevao gostu. Njegovo ponašanje iziritiralo je sve učesnike "Parova", koji su krenuli da negoduju.

Milutinovo objašnjenje bilo je da ne treba da se stvara negativna atmosfera. Ipak, učesnik je poslat u izolaciju, te je emisija nastavljena u normalnom toku.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će se dešavati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter