Izvor:
28.05.2017 u 06:44
0

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA „PAROVE“: Niko nije mogao da veruje kroz šta je sve prošao gost „DNK“! (foto)

Večeras imate priliku da gledate još jednu emisiju "Tajne DNK", u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Gost večerašnje emisije je Miloš Vujić Mišel, koji je odlučio da u najgledanije rijaliti programu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Ćerka francuza zatrudnela je sa potpuno drugim momkom, ali je predložila Mišelu da on bude otac njenog deteta.
Iako nije želeo da pristane na takav predlog, francuski milioner bio je ubeđen da je telohranitelj njegove ćerke krivac za stanje u kojem se našla. Od tada kreće njegov pakao.

Miloš je pobegao za Njemačku, ali ni tamo nije bio miran. Ćerka fransuskog tajkuna uspevala je da ga nađe gdegod se sakrio.

– Bežao sam iz grada u grad i to je trajalo 4 godine. Mogao sam da prihvatim to dete i postanem milioner. Međutim, nisam želeo da se zatvaram u zlatni kavez i odreknem se svojih snova – objašnjava gost "Tajni DNK" na iznenađenje svih prisutnih.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će se dešavati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter