Izvor:
28.05.2017 u 06:44
0

RAPLET ZA ANALE: Nakon ovog saznanja „Parovi“ pali u trans! (foto)

Večeras imate priliku da gledate još jednu emisiju "Tajne DNK", u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Gost večerašnje emisije je Miloš Vujić Mišel, koji je odlučio da u najgledanije rijaliti programu ispriča svoju nesvakidašnju priču.

Večerašnji gost bio je žrtva ćerke francuskog milionera, čiji je bio telohranitelj, koja ga je svojevremeno okrivila da je otac njenog deteta. Iako je poricao istinitost te tvrdnje, francuski moćnik zahtevao je da Miloš prihvati dete, te mu nije preostalo drugo rešenje nego da pobegne.

Iako je bio u bekstvu četiri godine, Francuskinja ga nalazila i nagovarala da promeni mišljenje. Svestan da je njen otac mnogo moćniji od njega, odlučio je da odradi DNK test i privede priču kraju.

– Ona i ja smo sreli nakon 4 godine,analiza je odrađena. Dete nije ličilo na mene nimalo, sem što je nosilo naočare kao ja – objašnjava Mišel i dodaje šta se desilo kada je milioner video rezultate testa:

– Kada je njen otac saznao da ja ipak nisam otac deteta njene ćerke, ostao je nem.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte šta će se dešavati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter