Izvor:
06.06.2016 u 15:56
0

GASTTOZZ SE OBRATIO BURAZENGIJAMA: „Ja moram da se…“!

S obzirom na to da je nakon povratka Zorice, došlo do pravog haosa, i podele Burazengija, Gasttozz je imao potrebu da im se obrati tokom sinoćnjog izbacivanja (o tome pročitajte OVDE).

Ja mogu da se izvinim samo onim fanovima koji nikada nisu uvredili ni očeve ni majke, strine, babe itd. Verujem da smo loše proćšli na tabeli jer ljudi veruju da nismo bili iskreni, da smo se igrali, možda zato što sam ponovo sa Zoricom. Ipak, nadam se da će sada smiriti strasti. Ja samo moram da se izvinim ljudima ako sam ih na neki način uvredio, evo iskreno se izvinjavam. Mojoj majci moram da kažem da je mnogo volim, i znam šta ona sada proživljava,volim je najviše na svetu i neću da je nerviram više– rekao je Gasttozz.

Svi su mu aplaudirali, i podržali ga u tome što se izvinio svojim fanovima koji su od samog početka uz njega.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter