Izvor:
06.06.2016 u 18:25
0

USKORO SVADBA? Stiže venčanica za Zoricu!

Ne pamti se da je jedna devojka ikad ušla u rijaliti da se obračuna sa suparnicom i preotme joj dečka! Samouverena Zorica Dukić, u nikad lepšem izdanju, bukvalno je uletela u šou program "Parovi", “oduvala” Ružicu Veljković i ponovo se našla u zagrljaju Nenada Marinkovića Gasttozza.

Oni se vole. Noćima je meni Gastoz pričao koliko voli Zoricu. Čekao je svakog trenutka da se vrati. Dozivao ju je u programu, stalno pitao voditelje hoće li doći. Ovo sa Ružicom je trenutak. Čim je video Zoricu, sve drugo je palo u vodu– potvrdio je Dejan Vuletić Bumbar.

U vili “Parova” već se šuška da će se njihova veza krunisati brakom, a hoće li i to biti pred kamerama,kao svi njihovi raskidi i pomirenja, videćemo.

Veza Zorice Dukić započela je pred kamerama, u rijalitiju, pa je očekivano da se ovde i venčaju – rekla je Maca Diskrecija.

Inače, nekoliko salona venčanica ponudilo je sve potrebno za buduću mladu, Zoricu Dukić, a javili su se i ugostitelji, nude bogate trpeze.

Da li će se u rijalitiju „Parovi“, posle iscenirane svadbe Zmaja i Vesne Rivas da se dogodi i iskreno krunisanje brakom veze Zorice i Gastoza, ostaje da se vidi.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter