Izvor:
31.05.2017 u 16:55
0

INTERVJU SA DAVIDOM DRAGOJEVIĆEM – II DEO: „Dejan i ja mesecima nismo razgovarali pre „Parova“, evo zbog čega!“

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua da Davidom Dragojevićem.

1.Koga više majka Biljana podržava, tebe ili Davida?

-Mama nas podržava istom merom, ona zna da smo Dejan i ja različiti i zna da on pretera u nekim stvarima, jer je mlađi i reaguje brzopleto, a zna da sam ja realan i da svaku situaciju sagledam do kraja.

2.Da li su Aleksandra i Dalila vredne svađe tebe i Dejana?

-Nisu one krive za našu svađu. Mene pogodi kada Dejan hoće da ide protiv mene a zna šta sam sve radio za njega i ne može meni da okrene leđa i takve stvari govori Aleksandri jer ja ništa slično nisam uputio Dalili. I krivo mi je što su takve ružne reči izašle iz njegovih usta i što se pokazao u veoma ružnom svetlu kakav on nije.

3.Rekao si da ste ti i Dejan imali ozbiljan sukob i da niste pričali nekoliko meseci, možeš li nam otkriti o čemu se radi?

-Bila je priča neka oko posla, jer se navikao da se uvek oslanja na mene. I nešto je tražio za lokal i sebe a ja nisam odmah mogao to da uradim, rekao sam da sačeka malo na šta je on burno reagovao kao da ja sam ja ne znam ti ko, a to što je tražio mogao je i sam da se potrudio. Ali ne, jer je navikao da sve to ja radim nakon čega mi je spustio slušalicu, kao da sam ja neki nebitan lik.

4.Kako bi reagovao kada mbi saznao da Dalila i Aleksandra imaju dogovori da vas svađaju, kako bi preko vas stigle do finala?

– Ne razmišljam o tome jer znam da nemaju, i da Aleksandra nikada ne bi to uradila kao što sam dokazao i na poligrafu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter