Izvor:
02.06.2017 u 05:06
0

BILJA DRAGOJEVIĆ OČAJNA: Ne prepoznajem više svog sina Dejana! (foto)

Večeras se u rijaliti programu "Parovi" održava "Roditeljski sastanak".

Nedolazak majke i očuha Davida i Dejana Dragojevića izavao je lavinu komentara. Ipak, Biljana Dragojević javila se telefonskim putem.
Ne možemo, a da se ne odamo utisku da je Biljana u većini puta na strani Aleksandre i Davida, što je pokušala da objasni:

– U zavisnosti od situacije do situacije, nekada sam na strani Aleksandre i Davida, a nekad na Dejanovoj i Dalilinoj strani. Istina je samo da ne prepoznajem Dejanovo ponašanje, on takav nije spolja. Imam osećaj da se zaljubio, te da je zbog toga malo pod uticajem Dalile – rekla je gospođa Dragojević.

Tvrdnje koje je iznela poklapaju se sa rečenicama koje David ponavlja iz dana u dan, a to je da se Dejan izuzetno promenio.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte sve detelje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter