Izvor:
07.06.2016 u 21:45
0

DOVEDENI PRED SVRŠEN ČIN: Evo kakva će biti Gasttozzova i Zoričina SVADBA!

Voditeljka Jelena Petković prenela je Gasttozzu i Zorici kako su pojedini mediji pisali o njihovoj svadbi koja će biti u luksuznoj vili "Parova", pa ih je pitala da li je to istina i kada će biti, ako je planiraju.

Ja pristajem na rijaliti svadbu, svadbu ovde u vili, ali što se tiče naše prave svadbe, volela bih da to bude neko intimno slavlje, u krugu najbližih. Ja ne volim velike svadbe, moj otac da je živ napravio bi veliku svadbu, od 350 zvanica, ali pošto on nije među nama, ne želim – istakla je ona.

Ja ne mogu ništa da planiram jer ne znam da li će me ova lepa gospođica šutnuti kad izađemo odavde – rekao je duhovito Gasttozz.

Ali, ponudili su se organizatori venčanja, saloni venčanica, svi žele da organizuju svadbu. Čak i matičar želi da dođe, potpuno besplatno – rekla je Jelena.

Može i to ovde, ali kao rijaliti svadba. A to naše pravo venčanje može da se desi i na jednom lepom mestu koje ćemo posetiti. U pitanju je Kuba, mi i naši prijatelji koji će biti kumovi. Zamišljam sebe bosu, na pesku, u kratkoj beloj haljinici, sa cvetićem u kosi, moj dragi i ja. Može da se desi uskoro – nasmejano je naglasila Zorica koja je potom zagrlila i poljubila Nenada, a on se složio sa njom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter