Izvor:
07.06.2016 u 22:11
0

PREBLEDEO DOK JE SLUŠAO: Bivši učesnik preneo GASTTOZZU hitnu poruku od mame GOCE!

Veljko Dabetić, bivši učesnik rijaliti programa "Parovi" uključio se u popodnevnu emisiju kako bi pozdravio sve ukućane, a posebno Nenada Marinkovića Gasttozza za kog je imao poruku od majke Goce.

Prvo moram da kažem jednu stvar, a to je da sam prošli put permutovao kada sam rekao da tvoje burazengije ne vole Ružicu, to su rekli za Zoricu, ne za Ružicu. Druga stvar je da sam se čuo sa tvojom majkom Gocom. Puno te pozdravila, dobro je, shvatila je šta si hteo da kažeš. Nemoj da brineš, prati te, sve je okej, ne odgovara na poruke nikome. Zorice, pozdravljaju te butikovci, traže od tebe samo da se smeješ i da izdržiš do kraja. Takođe moram i Ružicu da pozdravim od njenih hijenica – rekao je on.

Hvala ti puno, drago mi je što si mojoj majci objasnio neke stvari. Drago mi je što je shvatila neke stvari, super, moja misija je uspešna, moja majka je mirna – rekao je presrećno Nenad.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter