Izvor:
08.06.2016 u 13:22
0

GASTTOZZ NIJE MOGAO DA VERUJE: Bio je presrećan kada su mu saopštili…!

Tokom sinoćnjeg "Golog života" čuveni novinar Milomir Marić rekao je Gasttozzu da priđe jer ima neki poklon za njega. Nenad se prvo zbunio, a kad je otvorio poklon video je da je u pitanju čaša sa vevericom, a Marić mu je rekao da je to od voditeljke Ivane Savić.

Gasttozz je još jednom pitao da li je stvarno od nje, a onda joj je zahvaljivao nekoliko puta. Ivana je takođe poklonila i Zmaju majicu, a Marinković nije mogao da veruje svojim očima.

Hvala tiiii, vidii. Ja još jednom moram da pozovem sve svoje fanove da podele njenu Jutjub stranicu gde god mogu– rekao je Gasttozz.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter